Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Енергетика: правове регулювання і практика" - тема нового номера ЮРИСТ&ЗАКОН

25 січня 2017, 14:00
936
0
Автор:
Реклама

Сфера енергетики - специфічна і досить вузька. Проте, правових проблем немало і у міру реалізації зобов'язань України, пов'язаних з приєднанням до Третього енергопакету ЄС, їх кількість тільки збільшуватиметься.

Про те, що відбувається на ринку енергетики сьогодні, читайте в статті "Конкуренція в постачанні електричної енергії : теорія і практика боротьби". Про преференції для учасників ринку альтернативної енергетики, зокрема для виробників електричної енергії з енергії сонячного випромінювання, - в статті "Сонячна енергетика в Україні. "Зелений" тариф і податкові пільги".

Також в № 03 ЮРИСТ&ЗАКОН йдеться про найбільш актуальні нововведення в Податковому кодексі України з 2017 року - питаннях податкових перевірок. У якому порядку і в які терміни проводитимуться такі перевірки, якими повноваженнями наділені при цьому податкові органи, читайте в статті "Нововведення в порядку проведення податкових перевірок".

І ще для Вас - аналіз свіжих рекомендацій ВССУ з питань, пов'язаних з приватизацією державного житлового фонду і гуртожитків, а також з оскарженням дій, рішень або бездіяльності в ході досудового розслідування.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання ЮРИСТ&ЗАКОН № 03 від 26.01.2017. Номер буде доступний тільки для передплатників. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання ЮРИСТ&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини