Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АТ направлятимуть повідомлення акціонерів через депозитарну систему

25 січня 2017, 10:25
1368
0
Реклама

Незабаром буде затверджений порядок напряму акціонерним товариством повідомлень акціонерів через депозитарну систему України.

НКЦБФР розробила проект відповідного рішення, яким встановлюється послідовність дій АТ і професійних учасників депозитарної системи України, депозитаріїв-кореспондентів для забезпечення напряму акціонерам через депозитарну систему повідомлень, що містять передбачену законом і статутом АТ інформацію.

Написати повідомлення через депозитарну систему емітенти зможуть потім внесення тих, що відповідають змін в статут.

Цей спосіб дозволить істотно зменшити витрати АТ на розсилку повідомлень акціонерам і прискорити доведення до акціонерів інформації емітента про корпоративні події.

Проект буде опублікований на офіційному сайті НКЦБФР для ознайомлення з ним учасників ринку і надання впродовж 10 робочих днів пропозицій і зауважень.

Цей акт був розроблений у виконання Закону "Про акціонерні товариства"згідно зі змінами в який розширений перелік способів напряму акціонерам повідомлень - окрім особистої передачі і напряму повідомлення поштою, передбачений напрям через депозитарну систему України.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини