Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Компенсації за бензин інвалідам війни і Чорнобиля видаються без медпоказаний

19 грудня 2016, 16:30
2674
0
Автор:
Реклама

Кабмін удосконалив порядок призначення і виплати грошових компенсацій на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів і на транспортне обслуговування.

Зокрема, передбачено право на отримання грошових компенсацій осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, які переселилися з тимчасово окупованої території або районів проведення АТО і мають право на отримання автомобіля безкоштовно або на пільгових умовах. Для призначення і виплати компенсації оформлені особисті справи переселенців з тимчасово окупованої території спрямовуються в структурний підрозділ соціального захисту населення Херсонської області, а особисті справи переселенців із зони АТО - в структурний підрозділ соціального захисту населення по місцю реєстрації проживання

Встановлений порядок отримання грошової компенсації на бензин, ремонт і транспортне обслуговування автомобілів особами з інвалідністю, які мають право на забезпечення автомобілями без медичних свідчень.

Також передбачено, що компенсації призначаються і виплачуються окремо кожному членові сім'ї, яка узята на облік для забезпечення автомобілем як сім'я, що складається з двох і більше інвалідів, або забезпечена ім.

Зміни в Порядок виплати грошових компенсацій на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів і на транспортне обслуговування внесені постановою Кабміну від 14 грудня 2016 року № 945.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини