Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уточнені нюанси продажу альтернативної електроенергії з неконтрольованої території

14 червня 2016, 17:12
537
0
Автор:
Реклама

Кабмін постановою від 25 травня 2016 року № 368 вніс зміни в постанова № 263 "Про особливості регулювання стосунків у сфері електроенергетики на території, де органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному об'ємі свої повноваження".

Встановлено, що купівля і продаж електроенергії, зробленої з альтернативних джерел енергії ТОВ "Вітряний парк Новоазовский" яке здійснює діяльність на неконтрольованій території, і якому встановлений до 1 травня 2015 р. "зелений" тариф і надані кредитні кошти ЄБРР, за умови наявності техвозможности постачання (передачі) вироблюваної електроенергії на контрольовану територію будь-якими об'єктами передачі електроенергії на період погашення отриманого кредиту здійснюється оптовим постачальником електроенергії в певних Міненергетики точках обліку електроенергіїякі розташовані на контрольованій території.

Диспетчерське (оперативно-технологічне) управління виробництвом, передачею, розподілом і постачанням електроенергії і передача електроенергії магістральними і міждержавними електричними мережами на неконтрольованій території здійснюються Національною енергетичною компанією "Укрэнерго".

НКРЭКУ рекомендується здійснювати щомісячний контроль за цільовим використанням засобів, отриманих ТОВ "Вітряний парк Новоазовский" від продажу електроенергії з альтернативних джерел енергії.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини