Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджені правила пропуску в адміністративні будівлі ПФУ

3 червня 2016, 10:11
668
0
Реклама

Сьогодні, 3 червня, набуло чинності постанова ПФУ від 14.04.2016 № 8-1 про затвердження Правил по організації пропускного режиму в адміністративні будівлі Пенсійного фонду України.

Документ встановлює пропускний режим в адміністративні будівлі ПФУ з метою забезпечення охорони його майна, порядок пропускного режиму в службові приміщення працівників центрального апарату Фонду і інших осіб, які прибули по службовій необхідності.

Пропускний режим торкається адміністративних будівель, в яких розміщується Фонд по адресах : вул. Бастіонна, 9, вул. Болсуновских, 31/37, вул. Пушкінська, 25, в м. Києві.

При цьому у разі виникнення аварій, стихійних лих, інших надзвичайних ситуацій спеціальний транспорт з персоналом, а також аварійні бригади допускаються адмінбудівлі Фонду безперешкодно.

У адміністративні будівлі ПФУ забороняється пропуск осіб зі зброєю, газовими балончиками, фото/відеотехнікою, небезпечними речовинами, в стані сп'яніння, з сумками великих розмірів (більше за 60х40х20 см), з гучномовцями і транспарантами, з тваринами і тому подібне

Також документом встановлений порядок ввезення/вивезення (внесення/винесення) матеріальних цінностей і порядок в'їзду/виїзду транспортних засобів.


Нова платформа від ЛИГА:ЗАКОН: повна правова картина дня, законодавство, шаблони договорів, аналітика і багато що інше, що необхідно для роботи юриста!
Спробувати безкоштовно
Купити

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини