Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛИГА:ЗАКОН анонсує два семінари з підвищення кваліфікації адвокатів

25 квітня 2016, 12:08
1810
0
Реклама

17 травня відбудеться практичний семінар "Практичні аспекти застосування Кримінального процесуального кодексу сторонами кримінального провадження". Доповідачем виступить Леся Каспрук, адвокат,  керівник практики оподаткування та судової практики Адвокатського об' єднання IMG Partners. Акредитацію організатора ЛІГА :ЗАКОН, заходу та сертифікацію пані Каспрук у якості експерта підтверджено Рішенням ЕР НААУ № 24 від 24.03.2016 р. 

 

Під година семінару розглядатимуться питання досудового розслідування, практика застосування статті 93 КПК України, заходь забезпечення кримінального провадження, відіа експертиз в кримінальному провадженні, негласні слідчі дії щодо адвоката та судді, оскарження дій і бездіяльності слідчого. Окрема увага - судновому слідству, застосуванню норм щодо належності доказів і допустимості засобів доказування в суді, оскарженню адвокатом суднового рішення в апеляційному та касаційному порядку худо.

 

Крім цього 24 червня відбудеться практичний семінар "Діяльність адвоката в інтересах клієнта на досудовому слідстві з економічних злочинів". Його проводитимуть адвокати, керівники практики безпеки бізнесу Адвокатського об' єднання Juscutum Денис Вівчарів та Ксенія Проконова, яких сертифіковано Експертною радою НААУ в якості експертів для  проведення заходів з підвищення кваліфікації адвокатів України за вказаною темою згідно з Рішенням ЕР НААУ № 25 від 24.03.2016 р.

 

Під година семінару доповідачі поділяться досвідом роботи адвоката за фактом кримінального провадження, до та під година обшуку юридичної особини, розкажуть про ефективні методи фіксації процесуальних порушень, отримання копії протоколу обшуку. Також наведуть правові аспекти роботи адвоката при обранні запобіжного заходу, проаналізують судову практикові, у т.ч. виправдувальних вироків.

 

Відповідно до Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" під година здійснення адвокатської діяльності адвокат зобов'язаний підвищувати свій професійний рівень. На його реалізацію, 16 лютого 2013 року рішенням Заради адвокатів України №85 було ухвалено Порядок підвищення кваліфікації адвокатів України із подальшими змінами і доповненнями, в якому зазначено, що не пізніше 31 січня шкірного року адвокат зобов'язаний надати раді адвокатів регіону картку обліку залікових балів  та копії документів, що підтверджують підвищення його кваліфікації протягом минулого року. Адвокат має отримати не менше 10 залікових балів шкірного року.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини