Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Діє порядок формування реєстру боржників по ПДВ при електронному адмініструванні

31 грудня 2015, 11:01
993
0
Автор:
Реклама

31 грудня набув чинності Порядок формування і напряму реєстру платників податків для перерахування коштів до бюджету в рахунок погашення податкового боргу по ПДВ в умовах дії системи електронного адміністрування, затверджений наказом Мінфіну від 13 листопада 2015 року № 1009.

Визначений механізм формування і передачі Державною фіскальною службою реєстру для перерахування Держказначейством засобів з рахунків платників податків, відкритих в системі електронного адміністрування ПДВ, до бюджету в рахунок погашення податкового боргу по ПДВ.

Реєстр формується за наявності:

- рішення суду про стягнення грошових коштів платника податків, що має податковий борг;

- суми податкового боргу по ПДВ у платника податків, відносно якого прийнято вищезгадане рішення про стягнення засобів, за станом на дату формування Реєстру.

Реєстр формується на підставі вступу в орган ГФС рішень суду про стягнення засобів.

Засоби з електронного рахунку платника податків списуються Казначейством в межах залишку засобів, що враховуються на такому рахунку. Якщо суми коштів недостатньо для перерахування коштів до бюджету в рахунок погашення податкового боргу, сума боргу, вказана в Реєстрі, враховується Казначейством до її виконання в повному об'ємі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини