Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Новий продукт ЛІГА :ЗАКОН: сонце в хмарах

24 грудня 2015, 14:47
13097
0
Реклама

Лідер ринку інформаційно-правових послуг компанія ЛІГА :ЗАКОН презентувала новий продукт для бізнесу - хмарну Платформу LIGA : ZAKONдля роботи на якій досить навіть мобільного доступу до Інтернету 2G.

"Ми закінчуємо розробку нового продукту, над яким працювали увесь 2015 рік. Зараз Платформа LIGA : ZAKON знаходиться на стадії бета-тестирования, і ми отримуємо позитивні відгуки від клієнтів"- відкриваючи прес-конференцію, заявила Ганна Колесовадиректор по маркетингу і продажам компанії ЛІГА :ЗАКОН. Слоган нового продукту - "Дію, бо знаю як", і компанія вірить, що ці слова утіляться в життя, адже Платформа покликана полегшити роботу підприємств. А. Колесова відмітила, що Платформа LIGA : ZAKON - найповніший і функціональний продукт на ринку, який буде цікавий усьому підприємству, а не тільки окремим фахівцям.

></p></td></tr><tr valign=

Ганна Колесова

Сергій ЛукьяненкоIT- директор компанії ЛІГА :ЗАКОНпредставляючи розробку - Інформаційно-правову і комунікаційну платформу для розвитку бізнесу LIGA : ZAKON - відмітив, що це дійсно інноваційний для компанії продукт, адже те, що продукт хмарний, означає, що ви зможете працювати з ним завжди - у будь-який час і у будь-якому місці: "Ми постаралися зробити для вас зручний продукт, зокрема, передбачивши трансмедийность контенту. Наприклад, якщо ви працюєте на домашньому комп'ютері з якимсь документом, то зможете продовжити працювати з тим же документом з того ж місця на будь-якому іншому пристрої. У продукті є багато подібних цікавих речей, які стануть для вас сюрпризом". Робота над платформою не зупинена, команда ЛІГА :ЗАКОН продовжить її розвивати і удосконалювати.

"У новий рік ми входимо з дійсно новим продуктом, який повністю забезпечить інформаційні потреби не лише бухгалтерів і юристів, на яких ми орієнтувалися багато років, а усього бізнесу в цілому", - заявила Ірина Петрушкевичкерівник інформаційної дирекції компанії ЛІГА :ЗАКОН. Інформація в новому сервісі подаватиметься цікаво і доступно різним категоріям користувачів. Відкриваються нові форми подач інформації : "ми роботам над тим, щоб кожен міг знайти не просто необхідну інформацію, але і отримав її в легкій і приємній для сприйняття формі". На Платформі LIGA : ZAKON уся звична інформація, раніше представлена в окремих продуктах, приведена до єдиного знаменника за рахунок єдиної систематизації і принципів розробки. Усе це дозволить зробити продуктивнішим як пошук інформації, так і роботу з нею. "Наступний рік буде роком руху до того, щоб робота з інформацією було не лише зручною, але і приносила задоволення і великий кайф"- пообіцяла И. Петрушкевич.

></p></td></tr><tr valign=

Ірина Петрушкевич

Про те, що впродовж останніх 60 років клієнтові хочеться все тих же трьох речей (практичної користі, приємних емоцій і індивідуального підходу), розповіла директор по маркетингу ЛІГА :ЗАКОН Оксана Маляренко. ЛІГА :ЗАКОН вже більше 25 років задовольняє запит на корисність, системи компанії на сьогодні використовуються більше 160 тис. професіоналів. "Як зробити щось корисне, ми знаємо, але наш новий продукт передбачає індивідуальний підхід до користувачів і приноситиме задоволення під час роботи. Він простий і красивий, в нім можна буде спілкуватися, тобто це абсолютно нове рішення, яке ми пропонуємо ринку"- пояснила О. Маляренко. Вона додала: "Місія і мета компанії ЛІГА :ЗАКОН - цей розвиток бізнесу в Україні і підняття економіки. Тут повинно бути добре і цікаво жити, а наші діти і онуки повинні мати перспективу. Тому ми хочемо, щоб наші клієнти користувалися нашими продуктами із задоволенням".

></p></td></tr><tr valign=

Оксана Маляренко

Платформа LIGA : ZAKON є своєрідним "правовим інтернетом" - це не система, а саме платформа. У неї інтегровані інші продукти, системи ЛІГА :ЗАКОН електронні видання, довідники і т. д., які функціонально об'єднані. Продукт має вдосконалені функціональну і пошукову зони, модулі якої взаємодіють між собою. У нім представлені як звичні ресурси (Ситуації для бізнесу, Правова картина дня, Законодавство і т. д.), так і нові (наприклад, Ситуації для бухгалтера). Так, зараз тестується близько 27 модулів, в першому кварталі 2016 року передбачено впровадження більше 40 модулів. Важливою функцією, що відповідає викликам часу, є можливість відновлення сесії, про яку вже згадував С. Лукьяненко.

></p></td></tr><tr valign=

Сергій Лукьяненко

"У технічному сенсі для розробників усе було новим, що завжди несе в собі великі складнощі і риски, адже одно справа, коли у тебе є досвід, а інша справа, коли ти напотемки шукаєш результат. Але наша сильна команда відпрацювала професійно, усі складнощі було швидко здолані. Тому результат є. І він сонячний"!- зробив висновок, посміхнувшись, С. Лукьяненко.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини