Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Діти з багатодітних сімей мають право на безкоштовний проїзд і без посвідчення

4 вересня 2015, 13:03
4441
2
Автор:
Реклама

Минсоцполитики в листі від 21 серпня 2015 року № 210/59/208-15 роз'яснило, що забезпечення пільгами дітей з багатодітних сімейзокрема, безкоштовного проїзду в транспорті, тимчасово врегульоване Минсоцполитики і Мининфраструктуры.

Зокрема, безкоштовний проїзд дітей здійснюватиметься на основі:

- довідки про склад сім'ї, форма якої затверджена наказом від 22.07.2003 № 204;

- копії свідоцтва про народження дитини, завіреним друком районних, районних в м. Києві держадміністрацій, виконавчих органів міських рад (для дітей у віці від 6 до 16 років);

- оригіналу документу, що засвідчує особу, з фотографією (учнівський квиток - для дітей від 6 до 16 років; студентський квиток або паспорт - для дітей від 16 до 18 років).

За інформацією Мининфраструктуры, громадські організації, діяльність яких пов'язана з автомобільним транспортом, профспілки і працедавці транспорту, а також ГП "Киевпассервис" проінформовані про надання пільги на безкоштовний проїзд дітям з багатодітних сімей на підставі вищезгаданих документів.

Заходи вжиті у зв'язку з незабезпеченням держадміністрацій бланками посвідчень батьків і дитини багатодітної сім'ї із-за недофінансування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини