Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін виділить кошти на придбання нових трамвайних вагонів

25 серпня 2015, 11:19
472
0
Автор:
Реклама

Кабмін ствердив Порядок і умови надання в 2015 році субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на придбання нових трамвайних вагонів вітчизняного виробництва для комунального електротранспорту. Про це говориться в постанові від 19 серпня 2015 р. № 608.

Головним розпорядником субвенції є Мининфраструктуры. Субвенція спрямовується на придбання нових трамвайних вагонів вітчизняного виробництваякі відповідають встановленим законодавством вимогам.

При цьому трамвайні вагони повинні відповідати таким вимогам:

- міра локалізації виробництва складає не менше 65 %;

- наявність імпульсного управління тяговими двигунами;

- пристосованість для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, а також маломобільних груп населення.

Субвенція враховується в прибутковій і витратній частині відповідних бюджетів за відповідним кодом бюджетної класифікації в об'ємах, затверджених в установленому порядку рішенням відповідної поради про місцевий бюджет, і не може бути спрямована на погашення штрафних санкцій і пені, яка нараховується за порушення умов відповідних договорів.

Придбання трамвайних вагонів за рахунок субвенції здійснюється на умовах співфінансування з місцевих бюджетів і інших джерел в розмірі не менше 70 % їх загальної вартості.

Розпорядники субвенції по місцевих бюджетах подають щомісячно до 15 числа в Мининфраструктуры інформацію про використання субвенції з вказівкою кількості придбаних нових трамвайних вагонів і вартості 1 вагону.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини