Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відкритий онлайн доступ до інформації про заявки на торгові марки

21 серпня 2015, 12:45
2170
1
Автор:
Реклама

З 21 серпня Державна служба інтелектуальної власності України на своєму офіційному сайті відкрила онлайн доступ до інформації про заявки на торгові маркиякий актуалізуватиметься щодня.

Це дозволить правовласникам вчасно відстежувати подані заявки, які можуть порушувати їх права інтелектуальної власності і не допускати реєстрації недобросовісних торгових марок шляхом подачі заперечень.

За словами Голови ГСИС Алли Жариновой, питання вільного доступу до інформації про заявки на торгові марки неодноразово піднімалося у відповідних рекомендаціях парламентських слухань. У виконання цих рекомендацій, ГСИС забезпечує вільний доступ до інформації про подані заявки.

Керуючись у своїй діяльності принципами прозорості і відкритості, ГСИС відповідає високим стандартам якості роботи провідних європейських відомств з питань інтелектуальної власності.

Доступ до Інтерактивній БД "Заявки на знаки для товарів і послуг, взяті до розгляду" можна отримати в розділі "Інформаційні ресурси" - "Електронні інформаційні ресурси" - "Бази даних, інформаційно-довідкові системи" - "Знаки для товарів і послуг".

Джерело: ГСИС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини