Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За співпрацю з терористами колишньому даішникові загрожує 15 років в'язниці

20 серпня 2015, 18:00
669
1
Автор:
Реклама

Слідчий відділ прокуратури Донецької області закінчив досудове розслідування в карному виробництві відносно працівника ДАІ, який звинувачується в здійсненні упреступления, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 УК (участь в терористській групі або терористичній організації).

Під час слідства встановлено, що в жовтні 2014 року старший інспектор дорожно-патрульной служби батальйону ДПС ДАІ ГУМВД в Донецькій області, що має спеціальне звання капітана міліції, погодився співпрацювати з представниками терористичної організації "ДНР".

Міліціонер збирав дані відносно переміщення і розміщення військової техніки Збройних Сил в районі міст Курахово, Марьинка, Красногоровка Марьинского району Донецької області, тобто був інформатором бойовиків.

Так, сприяючи діяльності терористичної організації "ДНР", співробітник ДАІ впродовж січня-лютого 2015 року передавав бойовикам розвідувальні дані відносно кількості, розташування, передислокації підрозділів ВСУ, які беруть участь в АТО. Інформацію міліціонер-зрадник збирав особисто при пересуванні на території Марьинского району Донецької області.

Отримані від нього розвіддані надалі використовувалися незаконними озброєними формуваннями "ДНР" при здійсненні артилерійського обстрілу населених пунктів області.

Нині звинувачувальний акт прокуратурою затверджено і спрямовано до суду для розгляду по суті. За співпрацю з терористами що було правоохоронцеві загрожує до 15 років позбавлення волі.

Джерело: ГПУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини