Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дата наказу про прийняття працівника на роботу і дата початку роботи працівника не співпадають

14 серпня 2015, 11:36
5294
0
Автор:
Реклама

Минсоцполитики роз'яснило особливості заповнення повідомлення про прийняття працівника на роботу. Про це говориться в листі № 432/13/155-15.

Частиною 3 ст. 24 КЗоТ визначено, що працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договоруоформленого наказом або розпорядженням власника або уповноваженого їм органу, і повідомлення центрального органу виконавчій владі з питань забезпечення формування і реалізації держполітики по адмініструванню ЕСВ про прийом працівника на роботу.

Тобтодо початку роботи працівника інформація про його зарахування має бути подана в Державну фіскальну службу або її територіальні органи.

Отже, дата наказу про прийняття працівника на роботу і дата початку роботи працівника не співпадають.

Враховуючи положення ст. 24 КЗоТ було прийняте постанова Кабінету Міністрів від 17 червня 2015 року № 413 "Про порядок повідомлення Державної фіскальної служби і її територіальних органів про прийом працівника на роботу". Цим документом передбачено, що дата наказу про прийом працівника на роботу і дата початку роботи працівника відрізняються (колонки 8 і 9 додатків до вказаної постанови).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини