Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Банки зобов'язані дотримуватися вимог по формуванню переліку пов'язаних з банком осіб

24 липня 2015, 18:00
835
0
Автор:
Реклама

У листі № 20-07011/51624 Нацбанк зобов'язав банки строго дотримуватися вимог по формуванню переліку пов'язаних з банком осіб.

Відповідно до вимог п. 2 постанови НБУ від 12.05.2015 р. № 315 "Про затвердження Положення про визначення пов'язаних з банком осіб" банки повинні щомісячно надавати Нацбанку перелік пов'язаних з банком осіб за формою, встановленою в додатку до Постанови № 315.

Колонка 7 переліку заповнюється відповідно до встановлених правил заповнення колонки 4 форми № 613 "Звіт про концентрацію ризиків за активними операціями банку з контрагентами і інсайдерами" статистичної звітності (п. 15 пояснень відносно заповнення форми № 613). Залишати колонку 7 незаповненою, вносити в неї прочерки, самі нулі, вказувати "n/a" і т. д. не дозволяється.

У колонці 2 вказується найменування пов'язаної з банком особи (повне офіційне найменування юрособи, або ПІБ (за наявності) фізособи згідно з реєстраційними документами). Назви резидентів вказуються українською мовою. Для нерезидентів назви вказуються латиницею (за винятком резидентів країн СНД, для назв яких можливе використання кирилиці). Для фізособи спочатку вказується прізвище, потім - ім'я, потім - по батькові.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини