Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Актуальні аспекти управління багатоквартирним будинком за новими правилами. Анонс видання "ЮРИСТ&ЗАКОН"

16 липня 2015, 10:18
606
0
Автор:
Реклама

Ось і пройшла половина літа, яке незважаючи на сезон відпусток і іноді дуже жарку "неробочу" погоду, насичено важливими подіями. Адже враховуючи реформи, що відбуваються, і активну нормотворчу діяльність органів влади, роботи у юристів менше не стає.

У зв'язку з цим тематичний блок сьогоднішнього випуску "ЮРИСТ&ЗАКОН" присвячений нововведенням у сфері здійснення права власності у багатоквартирному будинку. Авторами були проаналізовані найбільш важливі положення профільного закону і акцентована увага на його спірних моментах. Зокрема, розглянуті особливості передачі земельної ділянки у власність мешканців, важливі аспекти управління багатоквартирним будинком, реформування ЖКГ і інші питання.

Також експертами були підготовлені відповіді на питання у сфері інтелектуальної власності, дані рекомендації по стягненню засобів в іноземній валюті і проаналізовані вердикти ВСУ по спорах у сфері іпотеки і поручительства.


Щоб ознайомитися з виданням ЮРИСТ&ЗАКОН, замовте демо-доступ>>

Усі продукти ЛІГА :ЗАКОН, у тому числі і видання ЮРИСТ&ЗАКОН, інтегровані в Єдину інформаційну платформу ЛІГА :ЗАКОН ДЛЯ УСІХ. Замовивши демо-доступ до видання, Ви отримаєте доступ і до Єдиної платформи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини