Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оголошений конкурс на будівництво першої платної дороги

26 травня 2015, 14:01
759
5
Реклама

"Укравтодор" оголосив концесійний конкурс на будівництво і експлуатацію нової автомобільної дороги "Львов-Краковец"яка стане першою концесійною дорогою в Україні.

Відповідне оголошення Держагентства автомобільних доріг України опубліковане сьогодні в "Голосі України". Кінцевий термін подачі концесійних заявок на участь в конкурсі - до 11:00 24 липня 2015 року, кінцевий термін подачі конкурсних пропозицій - до 11:00 6 листопада. Оголошення результатів конкурсу і переможця заплановане на 5 січня 2016 року. До участі в конкурсі допускаються юрособи-резиденти і нерезиденти України, що мають відповідний досвід будівництва і експлуатації таких доріг.

Нова дорога "Львов-Краковец" протяжністю 84,4 км сполучатиме Міжнародний автомобільний пункт пропуску "Корчевая-Краковец" з Львовом, в об'їзд населених пунктів Наконечне, Наконечне 2, Яворів, Ивано-Франково і Львів (північний об'їзд).

Як повідомили у "Укравтодорі", орієнтовний термін будівництва цієї дороги складе 4-5 років, фінансування для будівництва на 100% притягатиме приватний інвестор, термін концесії - до 49 років, термін експлуатації - 45 років. Концесіонер відповідатиме за будівництво, зміст, ремонт дороги. Категорія планованої дороги - 1-А (чотири смуги)орієнтовна швидкість руху - 120 км/год.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини