Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У центрах ДАІ бракує бланків

1 квітня 2015, 10:21
818
0
Реклама

Центри надання адміністративних послуг нині недостатньо забезпечені бланковою продукцією, повідомляють в ДАІ. Зокрема, в деяких підрозділах відсутні бланки свідчень про реєстрацію ТС і водійських посвідчень, в інших їх залишилося мало.

Нестача бланків виникла із-за росту вартості на сировиніз якого вони виготовляються. При цьому значне дорожчання бланкової продукції неприйнятне, тому зараз Міністерство внутрішніх справ і ГП "Поліграфкомбінат Україна" погоджують це питання.

"Державтоінспекція України є тільки реалізатором цієї спецпродукції, і зі свого боку робить усе можливе, щоб звести незручності людей до мінімуму, - відмічає начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сиренко. - Нами здійснюється щоденний контроль даних відносно фактичних залишків спеціальної продукції ДАІ і при необхідності відбувається її перерозподіл у відповідні центри ДАІ".

Інформацію про наявність бланкової продукції можна отримати, відвідавши регіональний сайт Державтоінспекції, де є можливість ознайомитися з відомостями відносно залишків бланкової продукції. Відповідну інформацію також можна упізнати, подзвонивши в регіональні чергові частини.

За інформацією ДАІ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини