Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст продовжує боротися за заборону Компартії

30 березня 2015, 14:25
635
2
Реклама

Справа про заборону Комуністичної партії України, яке сьогодні повинен був розглядати Київський окружний адміністративний суд, було передано на розгляд до Київського апеляційного адміністративного судуповідомляють в Мінюсті.

Представники Київського окружного адмінсуду пояснили це рішення тим фактом, що представники КПУ подали апеляційну скаргу про відміну постанови Окружного адміністративного суду міста Києва про передачу адміністративної справи, яка торкається заборони КПУ, Київському окружному адмінсуду.

У Мінюсті відмічають, що постановою Київського апеляційного адміністративного суду від 12 березня апеляційні скарги представників КПУ на вищезгадане визначення вже були повернені заявникам у зв'язку з їх відгуком.

Такі дії, на думку Міністерства юстиції, можна розцінювати виключно як затягування судового процесу через процесуальні процедури.

Міністерство продовжує юридичний супровід справи по забороні КПУ і вимагає якнайскоріше призначити його розгляд, повідомив Міністр юстиції Павло Петренко.

Нагадаємо, Мінюст звернувся у ВККС з вимогою терміново розглянути представлення відносно притягнення до відповідальності суддів Окружного адміністративного суду міста Києва, які саботували розгляд справи про заборону Компартії.

Джерело: Мінюст

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини