Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порошенко схвалив ліквідацію Комісії з моралі

3 березня 2015, 17:02
510
0
Реклама

Президент Петро Порошенко підписав Закон № 173 - VIII "Про внесення змін до Закону України "Про захист суспільної моралі", прийнятий Радою 10 лютого.

Згідно з документом, з Закону про захист моралі виключаються положення відносно визначення статусу і принципів діяльності Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі.

Встановлено, що контроль за дотриманням вимог законодавства у сфері захисту суспільної моралі в межах своєї компетенції здійснюють МВС, центральні органи виконавчої влади, що реалізовують держполітику в сферах культури, кінематографії, ГФС, Держкомітет телебачення і радіомовлення, Національний радий з питань телебачення і радіомовлення.

А громадський контроль здійснюють творчі союзи, які діють у сфері культури і мистецтв, журналістики. Держава забезпечує фінансову підтримку по здійсненню громадського контролю в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів.

Закон набуде чинності з дня, що йде за днем його публікації. Після цього Кабмін впродовж трьох місяців повинен привести власні нормативно-правові акти у відповідність з цим Законом.

Нагадаємо, що члени Комісії з моралі заявили про складання своїх повноважень.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини