Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підприємців просять розповісти про зловживання в органах ГФС

27 лютого 2015, 10:37
1159
0
Реклама

Уряд призвав представників бізнесу і громадськості максимального сприяти в наданні інформації про конкретні факти зловживань в органах Державної фіскальної служби, фактах бездіяльності посадовців податкових і митних органів і недотримання ними антикорупційного законодавства.

Нагадаємо, що зараз проводиться службове розслідування відносно неналежного виконання службових обов'язків головою Державної фіскальної служби України И. Билоусом, його першим заступником В. Хоменко, заступником А. Макаренко.

Звернення і скарги можна відправляти на адреси електронної пошти skr@kmu.gov.ua, anticorruption@kmu.gov.ua до 10 березня 2015 року і на поштову адресу: 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2 (Комісії із службового розслідування).

У разі, якщо звернення і скарги заздалегідь спрямовувалися керівництву ГФС, то в скарзі необхідно вказати дату і посадовець з вказівкою доказів звернення.

Скарги будуть розглянуті в межах повноважень Комісії (без ухвалення рішення по них), проаналізовані і залучені до матеріалів службового розслідування.

Джерело: Урядовий портал

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини