Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Біометричний закордонний паспорт не перешкода для оформлення візи, - МЗС

5 лютого 2015, 09:53
787
2
Реклама

Міністерство закордонних справ України повідомляє, що 30 грудня 2014 року дипломатичним представництвам іноземних держав, акредитованим в Україні, був спрямований буклет з інформацією про біометричні проїзні документи, які впроваджуються в Україні.

З метою передачі диппредставництвам зразків нових паспортних документів Міністерство замовило у ГП "Поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів" необхідна кількість їх екземплярів, які після отримання 2 лютого 2015 року того ж дня було передано іноземним представництвам.

Згідно Плану заходів по виконанню другої фази Плану дій з лібералізації ЄС візового режиму для України, МЗС доручено передати зразки у місячний термін після початку видачі біометричних паспортів (видача почалася 12 січня 2015 року).

Таким чином, за станом на сьогодні відсутні будь-які застереження з боку іноземних держав по оформленню віз в українські біометричні паспорти, запевняє МЗС.

За інформацією прес-служби МЗС

Раніше у власників біометричних паспортів виникали проблеми з оформленням віз в країни Шенгенської зони. Проблема полягала в тому, що біометричні паспорти людям видавати почали, а їх зразки відправили не до усіх іноземних представництв, повідомляли ЗМІ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини