Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вирішити проблеми у сфері ігорного бізнесу Мінфіну допоможе Міжвідомча група

2 лютого 2015, 15:16
1001
2
Автор:
Реклама

Наказом від 21 січня 2015 року № 8 Мінфін затвердив Положення про Міжвідомчу робочу групу по розгляду і вирішенню проблемних питань у сфері ігорного бізнесу і лотерей.

У документі відзначається, що робоча група є постійно діючим консультативно-дорадчим органом при Мінфіні, і виконує наступні завдання:

- розгляд проблемних питань у сфері ігорного бізнесу і лотерей;

- розгляд аналітичних матеріалів про діяльність суб'єктів господарювання у сфері ігорного бізнесу і лотерей;

- аналіз положень законодавства, регулюючих сферу ігорного бізнесу і лотерей;

- підготовка рекомендацій за рішенням проблемних питань у сфері ігорного бізнесу і лотерей, у тому числі по запобіганню відповідним зловживанням;

- розробка пропозицій по вдосконаленню законодавства у сфері ігорного бізнесу і лотерей і так далі

Міжвідомча робоча група утворюється у складі голови, його заступника, секретаря і членів групи. Головою групи є перший заступник Міністра фінансів.

У склад Міжвідомчої робочої групи входять посадовці Мінфіну і (за згодою) посадовці Мінюсту, МВС, Генпрокуратури, СБУ, ГФС, Державної казначейської служби, Державної служби финмониторинга, Державної регуляторної служби і народні депутати. Також до складу групи можуть входити (за погодженням) представники громадських і інших організацій, незалежні експерти і громадяни України з правом дорадчого голосу. Персональний склад Міжвідомчої робочої групи затверджує Міністр фінансів.

На підставі рекомендацій робочої групи центральні органи виконавчої влади, представники яких входять до цієї групи, можуть приймати відповідні рішення.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини