Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінені умови Типового договору андеррайтингу

26 січня 2015, 14:42
924
0
Автор:
Реклама

Рішенням Нацкомиссии по цінних паперах і фондовому ринку № 1707 змінені окремі умови Типового договору андеррайтингу.

Зокрема, розділ про предмет договору доповнений двома новими пунктами. Передбачається, що у разі оплати цінних паперів, які придбані першим власником, грошовими коштами вказуються:

- місце укладення договорів на придбання цінних паперів при андеррайтингу (на фондовій біржі/поза фондовою біржею);
- спосіб проведення розрахунків по договорах на придбання цінних паперів при андеррайтингу (з дотриманням /без дотримання принципу "постачання цінних паперів проти оплати").

Також в змінах говориться про необхідність підтвердження, що інформація про загальний характер і джерела потенційного конфлікту інтересів надана емітенту.

Окрім розділу про предмет договору відкориговані розділи про умови виконання договору, про звіт андеррайтера, а також про права і обов'язки сторін. Крім того, з тексту Типового договору андеррайтингу виключені слова "або іншого фінансового інструменту".

Нагадаємо, договір андеррайтингу - це договір, який полягає між торговцем (андеррайтером) і емітентом по відчуженню цінних паперів і здійсненню дій або наданню послуг, пов'язаних з таким відчуженням, від імені і за рахунок емітента за винагороду.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини