Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджена форма заяви про видачу довідки з реєстру прав на нерухомість

16 січня 2015, 09:01
3686
0
Автор:
Реклама

Мінюст затвердив форму заяви про надання інформації з Державного реєстру прав на нерухоме майно у формі інформаційної довідки.

Зміни в наказ Мінюсту "Про впорядкування стосунків, пов'язаних з державною реєстрацією речових прав на нерухоме майно і їх обтяжень" внесені наказом від 26 грудня 2014 року № 2175/5.

Форма довідки затверджена у зв'язку з відкриттям доступу до Реєстру прав на нерухомість (Закон № 1701 - VII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно визначення кінцевих выгодоприобретателей юридичних осіб і публічних діячів").

Інформація про зареєстровані права і їх обтяження з Реєстрі, являється відкритою і загальнодоступною. Усі охочі можуть отримати інформацію виключно по об'єкту нерухомого майна в електронній формі через офіційний сайт центрального органу виконавчої влади, що реалізовує державну політику у сфері держреєстрації прав. Для отримання інформації про нерухомість в паперовій формі необхідно подати заяву в орган держреєстрації прав або нотаріусові.

Втратив силу наказ Мінюсту "Про затвердження Порядку доступу нотаріусів до Державного реєстру речових прав на нерухомість".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини