Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як заповнюється звіт про перевезення вантажів і пасажирів автотранспортом?

15 січня 2015, 16:17
1341
0
Автор:
Реклама

У роз'ясненні № 17.4-12/62 Державна служба статистики розповіла, як заповнюється форма статистичного спостереження № 51-авто "Звіт про перевезення вантажів і пасажирів автомобільним транспортом".

Зміст форми відповідає даним документів первинного обліку :

- товарно-транспортна накладна (типова форма № 1-ТН);

- товарно-транспортні накладні на переміщення спирту (форма № 1-ТН (спирт)), високооктанових кисневмісних домішок (форма N 1-ТН (вкд)), алкогольних напоїв (форма № 1-ТН (алкогольні напої);

- товарна накладна на перевезення молочної сировини (форма № 1-ТН (мс));

- товарно-транспортна накладна на відпустку хлібобулочних виробів (форма № 1-ТТН (хліб));

- квитково-обліковий лист № 11-АП для міських і приміських маршрутних перевезень пасажирів;

- квитково-обліковий лист № 12-АП для міжміських маршрутних перевезень пасажирів.

Форма включає дані:

- про роботу вантажних автомобілів, пов'язану з виконанням вантажних перевезень, у тому числі міжнародних, на власному і орендованому транспортному засобі, на комерційній основі (тобто за плату); об'єми перевезень, виконані пікапами і фургонами на шасі легкових автомобілів і на автопричіпах;

- про роботу пасажирських автобусів на маршрутах, по разових замовленнях інших юрособ і в порядку індивідуального обслуговування фізосіб, включаючи екскурсійні і туристичні перевезення пасажирів на комерційній основі. Містить дані обліку про перевезення пасажирів по усіх видах повідомлення.

Інформація, що міститься у формі, включає відомості за місяць і на момент складання цієї форми може не містити інформацію усіх первинних документів за поточний період. Дані, які не враховані, можуть бути включені у формі за наступний місяць.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини