Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ECOVIS Бондар і Бондар захистили інтереси МАУ в спорі з Swissport International

1 грудня 2014, 11:36
693
0
Автор:
Реклама

ECOVIS Бондар і Бондар представляли інтереси AO "Міжнародні Авіалінії України" в судовій суперечці з Swissport International Ltd відносно ТОВ "Интеравиа", одній з найбільших хендлинговых компаній країни, що робить послуги з наземного обслуговування пасажирів і повітряних судів в аеропортах України.

В результаті успішної роботи юристів ECOVIS Бондар і Бондар, 26 листопада 2014 року Вищий господарський суд України підтвердив правомірність отримання МАУ права власності на 100% капіталу ТОВ "Интеравиа". Цим рішенням суд касаційної інстанцій підвів підсумок гучному розгляду між МАУ і швейцарською компанією Swissport International Ltd, який триває з 2012 року.

Юридичний супровід судового процесу забезпечував старший юрист Олександр Повар під керівництвом керівного партнера компанії Олега Бондаря.

Нагадаємо, що корпоративний конфлікт між учасниками ТОВ "Интеравиа" (колишнє найменування - ТОВ "Свиспорт Україна") виник в 2012 році, коли швейцарська компанія Swissport International Ltd, що володіє на той момент 70,6% статутного капіталу хендлинговой компанії, одноосібно, всупереч існуючому порядку корпоративного управління, прийняла рішення про збільшення статутного капіталу ТОВ "Свиспорт Україна" і відповідно розмитті долі МАУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини