Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлений порядок реєстрації випуску іпотечних облігацій

24 жовтня 2014, 12:43
720
0
Автор:
Реклама

Рішенням від 28 серпня № 1118 НКЦБФР затвердила нове Положення про порядок реєстрації випуску звичайних іпотечних облігацій, проспекту емісії, звіту про результати розміщення іпотечних облігацій, погашення і відміни реєстрації випуску іпотечних облігацій.

Нормативним актом кількість етапів здійснення емісії іпотечних облігацій збільшена з 18 до 26. Змінені також умови розміщення іпотечних облігацій.

В ході приватного розміщення іпотечних облігацій договори з першими власниками полягають до дати, визначеної проспектом емісії іпотечних облігацій, але не довше за 2 місяці з дати їх укладення, а у разі публічного розміщення - не пізніше за 1 рік. Якщо іпотечні облігації, які пропонуються для розміщення, випускаються різними серіями, термін ув'язнення договорів з першими власниками в процесі публічного розміщення окремої серії іпотечних облігацій не може перевищувати 1 року з дати укладення договорів.

Передбачено, що кожен перший власник іпотечних облігацій повинен сплатити їх вартість в повному об'ємі до затвердження результатів розміщення відповідного випуску іпотечних облігацій.

Забороняється укладати договори з першими власниками в процесі публічного розміщення іпотечних облігацій раніше, ніж через 10 днів після публікації проспекту їх емісії в повному об'ємі в офіційному друкарському виданні НКЦБФР.

Також визначений перелік підстав для повернення емітенту без розгляду документів, представлених для реєстрації випуску і проспекту емісії іпотечних облігацій : представлення документів не в повному об'ємі і представлення документів з порушенням вимог до їх оформлення.

Передбачено, що документи, які подаються в НКЦБФР і мають бути завірені друкомвимагають такого посвідчення у разі наявності відповідного друку.

Як раніше повідомляли у НКЦБФР, ключовою новацією цього документу є впровадження механізму, яким передбачено, що після розміщення іпотечних облігацій зміни до проспекту емісії можуть вноситися тільки з відома їх власників або керівника.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини