Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вільна економічна зона «Крим»: правила роботи

16 жовтня 2014, 10:14
845
0
Реклама

Сьогодні основною темою номера аналітичного електронного видання ЮРИСТ&ЗАКОН стали особливості роботи українських підприємств в Криму і з кримськими контрагентами. Після створення СЭЗ на території півострова деякі моменти спростилися (в усякому разі стосунки по лінії "Крым-материковая Україна" отримали більш-менш адекватне ситуації, що склалася, регулювання), але при цьому виникли і нові складнощі.

Частина з них є типовими хворобами новизни, які будуть усунені у міру звикання бізнесу і державних органів до нових норм законодавства, частину носять фундаментальніший характер. Про усі ці проблеми і шляхи їх рішення Ви можете прочитати в матеріалах блоку "Тема номера".

Крім того, в сьогоднішньому номері, як і зазвичай, проаналізована сама свіжа судова практика, дані відповіді на питання читачів, приведена підбірка найцікавіших тим, що осідали на професійних інтернет-форумах. Упевнені, кожен з Вас знайде серед матеріалів ЮРИСТ&ЗАКОН те, що цікаво саме йому.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання ЮРИСТ&ЗАКОН  (№40, жовтень 2014). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання ЮРИСТ&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини