Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До частини генпланів міст є доступ онлайн

26 серпня 2014, 16:29
99
0
Реклама

На загальнодоступних веб-сайтах органів місцевого самоврядування і місцевих органів виконавчої влади розміщено 143 генеральних планах міст, що складає 33 % від усіх наявних генеральних планів міст обласного і районного значень.

Відмітимо, що з 2011 року, коли законодавчо були введені вимоги по розробці генпланів в електронній формі і відповідного розміщення їх на сайтах органів влади, було розроблено близько 50 нових генеральних планів міст. Все ж інші генплани, які є сьогодні в загальному доступі на офіційних ресурсах органів влади в Інтернеті, - це застарілі матеріали, які були розроблені ще в паперовому виді і поступового були переведені в електронну цифрову форму для забезпечення оперативного доступу до них громадськості.

В цілому ж, окрім генеральних планів міст, на офіційних веб-сайтах органів влади в Інтернеті доступно 651 генеральний план сільських населених пунктів, 88 детальних планів територій, 12 планів зонування територій, 6 схем планування територій областей і 13 схем планування територій районів.

За інформацією прес-служби Минрегиона

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини