Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Найчастіше митні правила порушують при переміщенні продуктів

25 червня 2014, 12:34
131
0
Реклама

За п'ять місяців поточного року митницями Миндоходов зафіксовано майже 3,3 тис. випадків переміщення через митний кордон України товарів, валюти і транспортних засобів з порушенням митного законодавства на загальну суму майже 128 млн. грн.

Серед предметів порушення митного законодавства перший рядок, традиційно, займають продовольчі і промислові товари. За вказаний період митницями зафіксовано 1,75 тис. випадків переміщення з порушеннями митних правил продовольчих і 1,2 тис. промислових товарів на суму понад 11 млн. грн. і 94 млн. грн. відповідно.

Також не залишають своїх позицій серед порушників валюта і транспортні засоби. Впродовж січня - травня 2014 року було зафіксовано 330 випадків переміщення цих предметів через кордон держави з порушеннями митного законодавства на загальну суму майже 22,3 млн. грн.

В цілому з початку 2014 року митницями Миндоходов прийнято більше 6,5 тис. справ про порушення митних правил на суму більше 251 млн. грн. З них по 3,6 тис. справ тимчасово вилучені предмети правопорушень на суму майже 127 млн. грн.

За інформацією Миндоходов.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини