Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реєстр поповниться новими індустріальними парками

27 травня 2014, 10:40
116
0
Реклама

У Реєстр індустріальних (промислових) парків рекомендовано включити індустріальні парки "Соломон" (с. Соломон Ужгородського району Закарпатської області) і "Свема" (м. Шостка Сумської області).

Відповідне рішення прийняте на черговому засіданні постійно діючої при Мінекономрозвитку Міжвідомчої комісії з підготовки рекомендацій відносно включення індустріальних парків в Реєстр.

Пріоритетними напрямами діяльності індустріального парку "Свема" визначено хімічне виробництво, виробництво фармацевтичних виробів, будівельних матеріалів, деревообробку, виробництво з пластмаси. А в "Соломона" планується розміщення виробництв галузей середнього і точного машинобудування, зокрема, автомобілебудування, приладобудування, електронної промисловості і так далі

Облаштування цих індустріальних парків забезпечить створення близько 7 тисяч додаткових робочих місць.

Нагадаємо, що за чинним законодавством Держінвестпроект включає індустріальний парк в Реєстр індустріальних (промислових) парків в 2-денний термін з дня вступу повідомлення від Мінекономрозвитку про відповідне рішення комісії.

Джерело: Мінекономрозвитку.

Нагадаємо, що в Україні створені індустріальні парки у Хмельницькому, Івано-Франківську і Львові; а також в ресстр включені парки вЖитомирской і Полтавською областях.

Індустріальний парк
- це визначений відповідно до містобудівної документації і земельного кадастру, улаштований відповідною інфраструктурою земельну ділянку, в межах якої учасники можуть здійснювати госпдіяльність у сфері промислового виробництва, науково-дослідну діяльність і діяльність у сфері інформації і телекомунікацій на умовах, визначених Законом України "Про індустріальні парки" і договором про здійснення господарської діяльності.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини