Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Турчинов підписав законодавчі зміни відносно фельдъегерской зв'язку

14 травня 2014, 11:17
152
0
Реклама

И. о. Президента України А. Турчинов підписав Закон № 1194 - VII про внесення змін до Закон про Державну службу спеціального зв'язку і захисту інформації (прийнятий 9 квітня законопроект № 4432)яким Главуправление урядового фельдъегерской зв'язку визначається складовою частиною держспецзв'язку.

Фельдъегерская зв'язок - один із способів зв'язку, що полягає в пересилці важливих, переважно секретних, документів через спеціальних військових кур'єрів (фельд'єгерів).

Урядовим фельдъегерской зв'язком забезпечуються: Президент України, голова ВР, Прем'єр-міністр, державні органи, органи місцевого самоврядування, органи військового управління і зарубіжні дипломатичні установи України.

Цей зв'язок забезпечує функціонування телекомсетей в умовах надзвичайного стану і в особливий періода також здійснює державне управління і підтримку розвитку загальнодоступних телекомунікаційних послуг.

До ухвалення цього Закону обличчя рядового і начальницького складу держспецзв'язку не мали прав і обов'язків по участі у військових (бойових) дій.

Для реалізації змін знадобляться щорічні додаткові витрати держбюджету у розмірі 450 тис. грн. для підтримки на належному рівні мобілізаційних ресурсів держспецзв'язку   (доукомплектования недоторканних запасів, проведення занять по бойовій підготовці і так далі).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини