Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Встановлений розмір компенсації вартості продуктів для потерпілих від аварії ЧАЕС на 2014 р.

12 травня 2014, 09:01
276
0
Реклама

Минсоцполитики наказом від 07.04.2014 р. № 196 встановило розміри грошової компенсації вартості продуктів харчування громадянам, постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2014 рік. Документ набув чинності сьогодні, 8 травня 2014 р.

Згідно з наказом, розміри відшкодування витрат, пов'язаних з вихованням (змістом) дітей, постраждалих від Чорнобильської катастрофи, відділам освіти районних, районних в рр. Києві і Севастополі держадміністрацій, структурним підрозділам з питань утворення виконавчих органів міських, районних в містах, селищних і сільських рад визначаються на підставі середніх розмірів вартості живлення дітей у вказаних установах, затверджених органами місцевого самоврядування.

Грошова компенсація батькам постраждалих дітей, не відвідуючих дитячі дошкільні учбові заклади (які не входять до облікового складу цих установ), якщо діти не знаходяться на повному державному забезпеченні, виплачується в середньому розмірі вартості живлення дітей, затвердженому органами місцевого самоврядуванняна рівні IV кварталу 2010 року для вказаних закладів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини