Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

РФ звернулася у Венеціанську комісію для перевірки легітимності рішень української влади

5 березня 2014, 12:06
141
1
Реклама

Росія звернулася у Венеціанську комісію з питання перевірки легітимності що приймаються владою України рішень. Про це повідомив голова Держдуми Сергій Нарышкин в ході засідання робочої групи по правовому аналізу законодавчих процедур і правових актів, що приймаються на Україні.

Те, що звернення сьогодні відправлене, підтвердив начальник відділу по науковому забезпеченню діяльності делегації РФ у Венеціанській комісії Інституту законодавства і порівняльного правознавства Рашад Курбанов.

На думку С. Нарышкина, хоча Верховна Рада має запас легітимності, але частина нардепів знаходиться під тиском, що позначається на легітимності рішень, що в цілому приймаються.

Він нагадав, що Росія і Україна - це "члени однієї правової сім'ї"і законодавство двох країн формується у рамках однієї правової системи. "Не втручаючись у внутрішні справи братської для нас країни, братського народу, ми хотіли б дати рекомендації і думки, які були б для професіоналів корисні і зрозумілі"- зробив висновок С. Нарышкин.

Джерело: РБК-Україна.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини