Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розроблена нова форма податкової декларації по податку на прибуток банку

31 січня 2014, 17:22
177
0
Реклама

Для приведення у відповідність з внесеними змінами в НК Міністерством прибутків і зборів України розроблена нова форма податкової декларації по податку на прибуток банку. Що відповідає проект наказу розміщений на офіційному веб-порталі для обговорення.

Як відмічають аналітики відомства, затвердження нової форми декларації забезпечить однаковий підхід до порядку складання банками звітності по податку на прибуток. Крім того, це удосконалить порядок оподаткування прибутків банку і запобіжить непорозумінням між контролюючими органами і платниками податків.

Нагадаємо, що у зв'язку з проведенням адміністративної реформи були внесені зміни до Податкового кодексу, якими встановлено, що до функцій контролюючих органів відносяться повноваження після розробки і затвердження порядків, інструкцій, положень, форм розрахунків, звітів, декларацій, інших документів.

Зауваження і пропозиції до проекту треба присилати по адресах: Миндоходов, Департамент координації нормотворчої і методологічної роботи з питань оподаткування, Львівська площа, 8, м Київ, 04655; чи rbolila@minrd.gov.ua.

Джерело:
Миндоходов.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини